Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro

OSV Technologiya

Site producator: http://www.osv.com.ua/en/equipment.html

Compania OSV Technologiya, este un producator Ukraininan de echipamente de mixare si dozare, care de curnad si-a deschis o unitate de productie si in Uniunea Europeana (Lituania).

Avantajul acestui producator, selectat de firma noastra pentru reprezentare, este urmatorul: - un mixt excelent intre experienta practica si subansamblale de calitate pe care le utilizeaza pentru realizarea echipamentelor.

Compania OSV Technologiya a inceput ca distributior Ukrainian de materiale compozite, apoi a trecut la etapa utilizarii acestor materiale pentru realizarea de produse si ulterior a inceput sa produca si echipamentele necesare diferitelor procese. Urmatorul pas a fost comercializarea lor pe scara larga, pe tot continentul European si nu numai.

Subcomponetele utilizate la realizarea acestor dispositive sunt importate in mare parte din Germania si Japonia.

In prezent, gama de echipament de mixare si dozare OSV Technilogiya curprinde urmatoarele segmente:

  • Gama COMPACT – echipamente de dimensiuni reduse recomandate pentru laboratoare, productia mica sau hobby. Gama cuprinde urmatoarele echipamente: OSV Mini AB, OSV Mini AB 2000, OSV Mini Spray, OSV Mini ER, OSV S400, OSV Mini Dynamica, OSV Mini Pneumatica.
  • Echipamente de dozare si mixare – cuprinde echipamente dozare si mixare pentru serii mijlocii si mari, customizabile in functie de necesitatiile clientului. Gama cuprinde: - OSV S Series – debit pana la 1 litru/minut, OSV M Series – debit intre 1 ... 5 litrii/minut, OSV L Series – debit intre 10 ... 300 litrii/minut, OSV H Series – debit intre 10 ... 200 litrii/minut + Presiune mare.
  • Linii de productie - ca si linii de productie se pot realiza: - linie productie panouri sandwich, linie productie filtre auto, linie productie lipire ( panouri de lemn).
Produsele din protofoliul companiei OSV Technologiya sunt distrbuite exclusiv pe piata romaneasca de firma Best TOOLS SRL.