Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro

ALTROPOL Kunststoff GmbH

Site producator: http://www.altropol.de/en/home.html

Compania Altropl GmbH este de origine Germana si este un producator de materiale compozite cu un portofoiu diversificat.

In gama acestui producator intalnim:

  • Rasina epoxidica si derivate (gel-coat pe baza de rasina epoxidica, pasta de legatura epoxidica, rasina epoxidica de laminare, componenti de turnare din rasina epoxidica, pasta de laminare pe baza de rasina epoxidica, spuma epoxidica).
  • Rasina poliuretanica si derivate ( poliuretan elastomer pentru turnare, gama ProtoFelx, poliuretan dur pentru turnare, gama Multicast, ProtoAmid, ProtoRim, spume ploiuretanice flexibile si rigide)
  • Produse primare si polyoli. De mai bine de 20 de ani compania Altropol este recunoscuta ca un prodcator de “polyoli verzi” pe baza de ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, ulei de soia si ulei de ricin. Cu un portofoliu de peste 30 de produse, Altropol este in prezent una din cele mai compania cu cel mai extins portofoliu de derivate din “polyolul verde”, din Europa. Detalii despre aceasta gama: http://www.neukapol.de/en/home.html
  • Pigmenti pentru rasini poliuretanice, epoxidice, poliesterice si poliplastic. Culori standard sau customizate, Detalii suplimentare: http://altrocolor.de/en/home.html + Catalog ( http://www.altropol.de/fileadmin/PDF/Produktmappen/EN/E_Altrocolor.pdf )
  • Gama Altrosil (Beto, Dual, Fino, Timber ) – materiale compozite destinate restaurarii si protejarii materialelor de constructie ( lemn, ciment, tencuiala). Detalii: http://www.altropol.de/altrosil.html
  • produse auxiliare: agenti de demulare ( ceara lichida, ceara pasta), filer mineral, filer fibra de sticla, filer bumbac, filer aluminiu, filer fier, plastelina de modelaj, ceara dimensionala, etc.

Produsele companiei Altropol Gmbh sunt distrbuite exclusiv pe piata romaneasca de firma Best TOOLS SRL.